TOILETGROEP INSPIRIUM AMSTERDAM

WAND ONTWERP MET 3D EFFECT

 

In samenwerking met ESTIDA maakte Elisabeth een bijzonder behang ontwerp voor de toiletruimte van Inspirium Amsterdam. Een uniek behang met handgeschilderde veldbloemen en 3d vlinders vult de ruimte.

MissetHoreca schreef:

Handgeschilderde veldbloemen en vlinders

‘De toiletruimte bestaat uit een ovale ruimte met een centraal wastafelmeubel met daaromheen de toiletcabines. Er is gekozen voor een genderneutraal toilet, zonder urinoirs maar met een minder validen toilet. De wanden en deuren zijn beschilderd met veldbloemen en driedimensionale vlinders, een ontwerp van Elisabeth Ruijgrok. De ovalen vorm van het koofplafond wordt weerspiegeld in de terrazzo vloer. Het wastafelmeubel beschikt over 3 waskommen met messing en groene tinten en bijpassende messing spiegels. Aan weerzijde prijken twee comfortabele poefen bekleed met fluwelen stoffen. De plafondhoge toiletdeuren zijn voorzien van tailormade messing grepen.’

MISSET HORECA

Wilt u meer informatie over een opmaat gemaakt design of een offerte klink dan hier.

 

CRAFTSMANSHIP

Elk ontwerp is uniek en wordt zorgvuldig samengesteld uit handgeschilderde werken. Elk werk wordt op hoge resolutie ge-scand en daarna digitaal bewerkt tot een geheel . Op deze manier kan ieder ontwerp naar kleur en formaat worden aangepast en voor verschillende doeleinden worden gebruikt.