Project omschrijving

BAR KARTEL AMSTERDAM

WANDPRINT

Elisabeth heeft een passende wandprint gemaakt voor Bar Kartel met een kleurrijke collage van foto’s en illustraties van over de hele wereld. Zelf heeft zij een ook een grote passie voor reizen en fotografie dus er waren veel eigen foto’s die zij in de wandprint kon verwerken. Daarnaast heeft zij illustraties op maat gemaakt verwerkt in het ontwerp.

Bij Bar Kartel vind je bijna alles wat je bij foodtrucks tegenkomt. Gerechten uit Mexico, Amerika, de Cariben, Afrika, Aziƫ, maar ook Europa staan er op de kaart. Elementen uit al deze landen wilde zij dan ook graag terug zien in een speciale wandprint voor hun toiletten.

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over Bar Kartel:

www.barkartel.nl

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakt design, wandprint of wandschildering klink dan hier.

CRAFTSMANSHIP

Elk ontwerp is uniek en wordt zorgvuldig samengesteld uit handgetekende werken. Elk werk wordt op hoge resolutie ge-scand en daarna digitaal bewerkt tot een geheel . Op deze manier kan ieder ontwerp naar kleur en formaat worden aangepast en voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

CONTACT
CONTACT